Pret-ty recension 31/8: Concealer


 

Bild lånad från Make Up Store.

Här har ni en bild på en fantastisk liten snurra, med tre olika concealers som fixar det mesta. Cover all mix kommer från
 MUS, och är deras storsäljare. Den innehåller vitamin E, som ska vara fuktbevarande och stimulera cellproduktionen. Men viktigast av allt är att alla dessa tre concealers täcker riktigt riktigt bra, och håller länge. De är tjocka i konsistensen, ger mycket pigment på en gång men är ändå lätta att sudda ut. När de har torkat blir inte resultatet kakigt, istället ser det naturligt ut.

Den gula delen används på röda partier, den orangea delen tar hand om blåa/mörka partier och den ljusaste är utmärkt att blanda ut de andra med för att få exakt rätt nyans till ditt ansikte. Jag använder den ljusaste som primer på ögonlocken också, och ibland till och med som highlighter just under brynbenet.






Här är en swatch på hur de tre ser ut när de är applicerade kraftigt, när man använder dem på riktigt (här överdrev jag lite för att få till en swatch) så blir de ju inte lika kraftiga utan smälter in fint i huden.



Betyg: 5/5 en riktig fullträff!



Era kommentarer
Postat av: Linda

Den där hade jag också förut, riktigt bra!!

2008-08-31 @ 15:00:17
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Ida

linda: Visst är den? Det är så bra när man kan blanda ihop en egen nyans, då blir det helt perfekt :)

2008-09-01 @ 18:05:52
URL: http://lovelythings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0