Plattång med ånga

Ser att Babyliss släppt en plattång med nanoteknologisk beläggning och ånga. Den nanoteknologiska beläggningen ska göra det svårare för stylingprodukter och rester av hårfärg att fastna på plattången eftersom att beläggningen är ovanligt tät. Om det fungerar är det riktigt bra, den plattång jag använder nu måste jag rengöra då och då för att spray och andra stylingprods ibland fastnar. I och för sig rör det sig om minimala mängder, men det är irriterande ändå. Men det mest intressanta är så klart ångan. En plattång med ånga liksom, fascinerande.


BaByliss Pro 230 Digital Steam Ionic Pro Sol-Gel Nano





Så här står det om plattången på Eleven:

"ST95E kombinerar ånga och jonisk vårdande effekt. Ångan "optimerar" effekten av Ionic-funktionen och reducerar statisk elektricitet vid styling men gör också hårfibern avslappnad och garanterar att även de minsta "flygiga" hårstråna lägger sig med ett enda drag. Digital display för kontroll av temperatur upp till 230°C i 5 olika intervall.

Avancerad termostat för omedelbar uppvärmning av de 4 elementen. Integrerad kam (infällbar) som fördelar håret jämnt över plattorna och samtidigt skapar ett perfekt avstånd mellan plattorna för att ge ånga/ionic maximal effekt. Snabbt, skonsamt och effektivt samt lång hållbarhet av resultat."

En integrerad kam har den tydligen också, säkert bra som hjälpmedel om man vill få rakt hår. Men går det att göra lockar med denna också? Kanske inte om man använder kammen. Sen följer det me en värmematta också, och det tycker jag är ett plus, så slipper man oroa sig för golvet när man ställer ifrån sig plattången. Priset är 995:- hos Eleven.



Om du vill kika på reklamen för plattången kan du göra det här.





Era kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0