Ingen mera efterfest?

Är på lite semester ännu, men har bytt Bulgarien mot Sverige. I alla fall så sprang jag in på en salong för att köpa nytt schampo och en ny inpackning (jakten går ju vidare!) och även en ny After Party från Bed Head som verkligen är en av mina favorit produkter när det kommer till styling, helt fenomenal. Döm om min förvåning när den trevliga frisören informerad emig om att After Party ska sluta tillverkas! Tappade hakan, hur kan man besluta något så dumt? Salongen hade sålt slut på alla sina flaskor och rekommenderade en annan produkt som tydligen ska vara After Partys efterträdare och ersättare.

              Bed Head Dumb Blond Smoothing Stuff                       

Här ser ni Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff, ska denna ersätta...       Bed Head After Party

...underbara After Party?


 

Bilder lånade från Lyko.se
När jag frågade mer om det här så blev frisören en liten aning tveksam men backades upp av en annan som bekräftade historien. Hm.. Kommer som vanligt inte in på TIGI's hemsida (tycker att den ofta fungerar dåligt..) så jag har inte fått det bekräftat. På Lyko.se kan man fortfarande köpa After Party och de nämner ingenting om nedlagd produktion. Jag ska köpa på mig en flaska eller två bara för säkerhets skull ändå!


Psst... klart jag köpte Dumb Blonde på salongen, luktar ljuvligt och verkar hittills väldigt lovande! Den ena behöver ju inte utelsluta den andra?! ;)Kérastase MasquintenseHär är en inpackning som jag har använt i ca tre månader nu. Förväntningarna var skyhöga på denna och kanske är det därför jag blir lite besviken. Håret blir mjukt och fint, det måste jag erkänna. Men lukten är jobbig (lite stickande örtig på nåt sätt), konsistensen är lite för tjock vilket gör att den inte känns superdryg och priset är framförallt högt. Gav en bit över tre hundra för denna och då förväntade jag mig mycket bra resultat, fantastiskt till och med. Jag är nog lite orättvis mot den här inpackningen, men jag är helt enkelt en smula besviken. Förresten känns det som att håret blir friskt för stunden, men inte som att inpackningen går in på djupet. Resultatet försvinner liksom efter nästa tvätt. Jag kanske måste använda schampot i samma serie också? För det gör jag inte nu, det kanske är det som stör och förstör. Fast schampot jag använder är ju onekligen ett bra schampo från en salong det med. Hm...

Jakten på den ultimata inpackningen går vidare!

Semester!

Nu sticker jag till Bulgarien i två veckor, vi hörs när jag kommer tillbaka!Glad sommar allihop!


Nytt i sminklådan från MUS

Vet ni, jag har faktiskt inte tappat beautysuget helt även om jag har varit passiv och osynlig just här på sistone. Många nya shoppingfynd  och sminkbekantskaper har gjorts, här ska ni få se några nya raringar från MUS i alla fall.På bilden skådar ni en microshadow som heter brown sugar och en flytande glitterliner som heter royal gold. Jag impuls-köpte royal gold för ca en månad sen och det var inte alls den nyansen av guld jag hade tänkt mig i jakten på en guldig eyeliner, så när jag kom hem med den var jag trots allt lite osäker. Men ack så fel jag hade! Nu är vi bästisar och royal gold åker fram titt som tätt, det är så himla kul med glitter. Varför har ingen sagt det tidigare?!  Kanske är det här bara en sommarfling, men just nu känns den så himla rätt ;)

Upphottat chiffon

Visade ju er Mom's Chiffon alldeles nyligt, och det är ljuvligt och vackert och flickigt, men efter ett tag ville jag ha lite mer. Ja lite mer färg alltså, så då blev resultatet så här


Jag har helt enkelt dragit på ett något knalligare rosa lack, som jag faktiskt inte kommer ihåg namnet på just nu. Värdelöst egentligen, ja att jag glömmer bort namnet alltså. Hur ska ni då veta hur ni ska få tag i detta lack? Äh, strunt i det nu, titta hur fint det är bara!Sommar.

Festivalnaglar

I helgen var det Kirunafestivalen, som jag givetvis passade på att besöka med världens bästa pinglor. Det blev en massa skratt, karusell, iskalla cider, souvas, midnattssol, glassiga gloss och bla Takida. Perfekt helg helt enkelt! Lite på grund av det och lite på grund av att jag faktiskt har semester nu så blir det inte så himla mycket bloggande för tillfället. Det är ju sommar, och då finns det så himla mycket annat att pyssla med. Tex Bulgarien, som jag och sambon ska till på fredag. Eller sommarstugan där internet inte syns till. Eller mysiga föräldrarna och systern som jag saknar innerligt. Men bloggsuget börjar krypa sig på igen, och det kommer mera. Just wait.


I alla fall, här är ett lack som fått pryda mina naglar till och från på sistone
Lacket kommer från underbara China Glaze och heter Mom's Chiffon. Det hamnade i mina gömmor för inte så länge sedan genom bästa Kristin, tackar!RSS 2.0