Angel Dust

heter min nya skugga från Lancôme, den är väldigt ljust beige och innehåller yttepyttelite glitter. Välsigt tjusig må jag säga, och mångsidig; till vilken skugga passar ljusbeige inte bra som komplement?!

L'oreal Voluminous x 5

Tidigare har jag visat er föregångaren till denna mascara, som heter x4 och ju är en av mina favoriter. Så när jag såg x5 högg jag direkt, vem kan motstå fransar med 5x volym?Den blir ordentligt svart, ger massor av volym och är faktiskt rätt tjusig. Det finns dock en stor nackdel: den fäller. Och den gör det ganska rejält efter ca sex timmar, och längre än så måste en mascara hålla enligt mig, man kan ju inte börja sminka av och om på jobbet tex. Mamma har också provat den och hon upplever inte att den fäller lika mycket som jag tycker, så kanske hade jag bara otur, vem vet. Men i mitt tycke behövs det ingen uppdaterad version av x4, den smäller x5 på fingrarna!

Bronzigt från Lancôme!

Skaffade en ny liten skönhet till beautysamlingen häromsistens, Lancôme Star Bronzer Color Design Ellipse - nr.01 Strass BronzerAh, vilken skönhet! Dosan är i metall, den är tung, guldig och superlyxig! Man skjuter överdelen åt sidan och då kommer Lancômeloggan fram, och så ser man den tjusiga skuggan. Den kom i en liten sammetspåse också, den andas lyx helt enkelt. Den har en guldig nyans som funkar fint på ögonlocken, som highlighter, blandat med dagcremen, på kindbenen.. ja på massor av ställen! Den är mjuk och silkigt pudrig, och så har den precis lagom med pigment torr, och är intensiv och vacker applicerad med fuktad pensel.

Sa jag att jag köpte den för halva priset?! Halva priset alltså, trots att den ingår i årets sommarkollektion. Nöjd är bara förnamnet  ;)

TIGI Bed Head Cosmetics!

Mamma ringde för ett tag sen och tipsade mig om att Lyko.se nu tagit in TIGI Bed Head Cosmetics. Yay!! Bed Head har riktigt bra smink, har provat en del skuggor, puder, pennor och läppstift och hittills har jag gillat varenda produkt. Det har varit lite krångligt att få tag på det här underbara sminket, men nu går det alltså. In och kika du också! Shake it loose powder är riktigt grymt!

Nagelmarmorering

Jag gjorde ett första försök att marmorera naglarna i veckan, det blev inte riktigt som jag tänkte mig men rätt kul att ha provat på i alla fall!Jag använde ett mörkt lack också, men det kulade sig och sjönk till botten av glaset, kanske var vattnet för kallt. Så resultatet blev väldigt ljust men ganska coolt ändå!

Hmm...

tidigare har jag skrivit om att jag har problem med min hy som vill bryta ut i acne då och då, ofta syns det precis vid läppkonturen och i området kring munnen. Först trodde jag att gloss/stift/cerat var orsakande faktorer, men nu vet jag att så inte är fallet, även utan alla dessa tre faktorer kommer problemen då och då.

Förra veckan läste jag någonstans att tandkräm kan vara orsaken; man har tydligen funnit ett samband mellan tandkrämer som innehåller flour och acne kring munnen. Känns som en longshot men jag har ju redan provat allt annat så varför inte prova att byta tandkräm?! Men blir tänderna helt rena utan flour? Finns det ens tandkräm utan flour? Hm... vi får se.

 Boven i dramat?

Här provas det!

Fick hem en liten låda med några flaskor Listerine att prova på häromsistens, så det är det jag sysslar med nu. Alla som kommer och hälsar på får med sig en liten flaska, haha. Glamourös gåva liksom. Men uppskattad är den. Ska inte säga för mycket än. Omdöme kommer.RSS 2.0