Just nu...

... provkör jag Lancômes drama och en ny, fin skugga från Smashbox. De är så fina och braiga men jag kan inte visa er nu för jag har ingen kamera. Men jag ska fixa det, så att ni får se hur fina de är, soon soonoch ja, jag har fallit för rubriker med punkter som tar vid i inlägget. Ni får stå ut helt enkelt :P

Jag tror...

... att hjärtat stannade när jag kikade in hos LGB nyss. Hon hade postat bilder från Diors nya kollektion Jazzclub, och paletten med fem ögonskuggor som heter Night Butterfly är så tjusig så det är inte sant! Lovely, I'm telling you!


Image: Dior
Bild lånad härifrån


Titta bara!! Åhh, ljuvaste lila tillsammans med vacker highlighter, underbar grå(greige?) och mörkaste mörkt för att skapa den perfekta rökiga looken med en lila twist för höstens alla partykvällar. Som en sann lila-fantast går det inte att motstå denna godbit!Apropå...

... en fråga jag fick om hur jag tänkte när jag skrev om ett högglansigt topplack när det är så inne med matta naglar nu? Jag tänkte helt enkelt så här: jag gillar glossiga naglar, jag tycker att det är fint och det är min blogg så varför ska jag inte skriva om det? Angående matta naglar så har jag inte riktigt fallit för trenden, det är inte riktigt min grej. Och viktigast av allt: ha precis vad DU vill på naglarna! Ingen annan ska tala om vad som är "rätt" eller "fel"!

Inspirational Monday bokad!

Jag och ett gäng sköna tjejer har nu bokat tid på vårat lokala Make Up Store för en Inspirational Monday! Det är ett tillfälle för oss att få se Czarinna kollektionen och skaffa ny inspiration. En av oss kommer att bli sminkad av en MUA med produkter ur kollektionen och resterande ska sedan sminka sig själva under vägledning av samma MUA. Jag tror att det kommer att bli riktigt roligt! Dessutom får vi 20% på alla produkter vi eventuellt vill köpa under kvällen. Yay!
Bild lånad härifrån.Fantastisk glans!

Just nu sportar mina naglar en fransk manikyr toppade med ett fantastiskt, snabbtorkande, hög-glansigt topplack. Lacket kommer från Sally Hansen och heter Mega Shine. Så här glansiga naglar har jag inte haft på länge, och den korta torktiden gör det till ett rent nöje att toppa naglarna med detta lack! Tidigare har jag använt OPI Rapidry men det blir inte alls lika glossigt som Mega Shine, så om hållbarheten på MS matchar Rapidry har jag en ny favorit! Jag återkommer i veckan med rapport.
Bild lånad härifrån.Cravings: Primal Elements

Primal Elements Bubbles + Sugar Whip

Dessa härligt glammiga, bubbliga burkar hittade jag hos Eleven och genast skapades enorma cravings. Det ni ser på bilden är body scrubs från Primal Elements som heter Sugar Whip och är en rörsocker-baserad scrub. Förutom att de ser otroligt ha-begärliga ut i mina ögon så är de även fria från, de på senare tid så omdebatterade, parabener. Scruben ska även löddra, vilket jag blir lite extra nyfiken på, en löddrande socker scrub låter inte helt fel.
Sugar Whip finns i fyra dofter: Cupcake, Grapefruit, Sparkling Sugar och Tahitian Vanilla. Alla utom Grapefruit känns otroligt lockande, speciellt Tahitian Vanilla. Om inte priset varit realtivt högt (240:-) och studentekonomin skral så hade klickfingret fått härja fritt, men nu får det vänta ett tag.
Sugar Whip har en partner också, Bubbles som så klart är badskum.

Elizabeth Arden Eight Hour
Köpte en tub av den klassiska, omtalade Eight Hour i vintras. Innehållet i den här tuben är så hypat och omtalat så det är väl klart att man måste prova. Men jag gillar den faktiskt inte riktigt, jag förstår inte hypen. Eight hour har en rätt stark lukt som inte alls faller mig i smaken, och visst blir tex torra armbågar återfuktade men det finns crémer som är mycket bättre till det, utan den där lukten. Fick ett infall och provade ha den på läpparna som var riktigt torra i vintras, men då fick jag en allergisk reaktion i stället så det var inte heller någon tio-poängare.

Haha, det här blev ett neggigt inlägg, men i stället för att gå på hypen: prova någon av dessa två som faktiskt fungerar bra mycket bättre enligt mig!

RSS 2.0