NOTD: OPI You're such a Kabuki queen


Här har ni det! Sommarens rosa vinnare! Jag har tittat på det här lacket flera gånger, men alltid ångrat mig i sista stund och klickat hem något annat lack, men nu till slut fick det flytta hem till mig, där det hör hemma. Färgen är så lovely, precis vad jag ville ha och har letat efter hela långa sommaren. You're such a Kabuki queen är ett cremelack, inte skrikigt och neonaktigt alls, utan lite mörkare i tonen men ändå lite klatschigt (i brist på bättre ord...). Mina nagelband är helt förstörda och har spruckit upp och ser hemska ut, så är det ibland när man jobbar inom industrin, ni får ha lite överseende. Jobbar för fullt på att hitta en bra olja/kräm som kan rädda dem.




 

Plåtat i bilen (kunde inte låta bli, vad ska man annars göra på långa tråkiga bilresor?) i solljus mitt på dagen, den här bilden är nog den som gör färgen mest rättvisa.






I skymning, utan blixt. Här ser lacket kallare ut, och det tenderar att göra det när ljuset ändras.




 



En till bil-bild...





Och en till i skymningen, också utan blixt.


Som ni ser på bilderna så ser lacket ganska olika ut i olika ljus, och det gör det på riktigt också. Översta bilden är rättvisast, men i skymningsljuset ser det ganska kallt ut och är likt lacket från ChG jag visade för nån vecka sen. Men för det mesta ser det ut som på bil-bilderna, och det är den nyansen I love love love. Konsistensen är perfekt, inte för tunn men inte för tjock så det klumpar sig heller. Lacket glider ut fint över hela nageln och täcker bra, på bilderna har jag ett lager och det fungerar utmärkt för mig. Ett lättmålat lack helt enkelt. I skrivande stund har jag haft det här lacket i kombination med Ridge Filler och Rapidry i åtta dagar och det är först nu som det har blivit lite fult i kanterna, suverän hållbarhet. Det här lacket ligger i tight lopp med Movers & Shakers om vilket rosa lack jag fått mest komplimanger för i sommar, men i mina ögon är detta vinnaren!



Era kommentarer
Postat av: Sminkan

Nagellack i vissa rosa tenderar att byta färg med ljuset. Ser det tydligt på mitt Dependlack och mitt Adoréelack som har lite samma färg som ditt. Det är en grym färg! Älskar den!

2008-08-03 @ 08:58:19
Postat av: Ida

Sminkan: Ja det här lacket är verkligen lite av en kameleont, mina andra rosa skiftar inte alls så här mycket. I omklädningsrummet på jobbet har lamporna lite gult sken, och då ser det nästan ut som att det finns lite orange i det. Men jag gillar det ändå, nya kärleken.

2008-08-03 @ 15:40:06
URL: http://lovelythings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0