NOTD: Isa Dora nr.24

Här kommer en NOTD med ett lack från Isa Dora, det heter Creamy Pink och har nr.24.Det är ett cremélack i en ljust rosa färg. Den påminner mig om jordgubbsmilkshake eller den där nyansen på mjölken som uppstår när man har låtit jordgubbarna ligga i mjölk ett tag och sedan rör om första gången med en sked.

Lacket är lite tjockt och tenderar därför att kladda lite, men det gör inte så mycket för täckningen blir fullständig efter två lager. Torktiden är ganska lång, men det är lätt ordnat med OPI Rapidry. Viktigt bara att låta det första lagret torka ganska ordentligt innan man ger sig i kast med lager nr.2, då blir resultatet bäst.Här ser ni en till bild (båda är förresten tagna utan blixt), och här ser man tydligt att pekfingret blev lite kladdigt. Men det är nog mest mitt eget fel för att jag inte orkade vänta så länge. Kanske inte helt rätt nyans för mig, jag ser lite gul ut. Men om ni letar efter en milkshake-färg så bör ni slänga ett ögonkast på det här lacket!


Blinc eyeliner
Här är en flytande eyeliner som jag fick chansen att prova i december, den ingick i goodiebagen från Pashion. Den kommer från Blinc och ska fungera precis som deras mascara, alltså vara vattenfast och sedan gå att "dra" bort med hjälp av fingrarna och varmt vatten.
Här ser ni en bild på förpackningen, ser ni alla löften den kommer med?

Och vet ni vad? Den håller faktiskt måttet. Konsistensen är tunn och lätt som det ska vara.

 Tippen på penseln är lång och smal vilket kan skapa lite problem innan man lär sig att hantera den. Det är lite pilligt och om man råkar träffa fransarna så lägger sig eyelinern som en film där och är nästintill omöjlig att ta bort om man inte vill förstöra ögonskugga osv, det enda som fungerar är varmt vatten och att man drar bort den. Det går inte heller ett separera fransarna med hjälp av en nål eller liknande, eyelinern håller ihop alldeles för bra för det.

Det här medför ju också att när man får in snitsen och eyelinern hamnar där den ska så sitter den väldigt bra. Den håller för en hel dag på jobbet och en bra bit in på kvällen. Den håller genom en promenad i fallande snö, tårar och ett träningspass. När det väl är dags att ta bort eyelinern glider den av som den ska, den håller ihop i en enda flaga och svider inte i ögonen eller kladdar.

Nu tänker nog en del av er ungefär så här: "skitsnack, så där skriver hon bara för att hon har fått den. ingen eyeliner kan hålla ihop i en enda flaga". Och I don't blame you, jag var själv mycket mycket skeptisk till just det här med att den bara "slides off". Därför har jag tagit en bild så att ni kan se själva att det fungerar.
Här har jag applicerat lite på armen, bra svärta som ni ser. Jag var lite för snabb och det blev inte direkt en fin linje, men det gör inget eftersom att jag bara vill visa er hur lätt den är att få bort.

På med varmt vatten, gnid lite och ta tag i ena änden med fingrarna. Dra!
Voila! Där hänger den. Enkelt och bekvämt.


Ni vet den där mascaran?

alltså Fiberwig från Imju (förresten skrev jag om den redan i september!). Nu har jag provat den några gånger och den håller inte måttet för mig. Visst fransarna blir längre, till och med ganska mycket längre. Men det finns ingen volym alls, alltså nada. Fransarna blir svarta och längre men är tunna som bara den. Om man applicerar två lager eller mer så lägger sig fibrerna i mascaran (mascaran är en tubmascara som dessutom innehåller fibrer, det är de som ska skapa en fiberwig) på tvären och gör så att fransarna klumpar ihop. Då får man tjusiga spindelben.

Det blev ett ganska negativt inlägg det här, men förväntningarna var skyhöga och så blev det platt fall. En bekant som har lite fylligare fransar tycker dock att den är hyfsad, men om man har tunna fransar som jag så är inte det här rätt mascara att investera i. Enda positiva jag kan komma på är att den inte fäller och att den lätt glider av med varmt vatten i tuber och därmed inte kladdar, men ändå är vattenfast och inte påverkas av regn (glömde bort den i duschen och den satt där den skulle ända till jag drog av tuberna från fransarna) eller svett.

Nä, det finns mascaror som ger både volym och längd, investera i en sådan i stället. Tex den här


Wet n'wild flavoured lipgloss Fresh CherryTänkte under de kommande dagarna visa resten av produkterna jag fick från Pashion i december, har provat dem alla ett tag nu. Först ut är ett flavoured lipgloss från Wet n'wild, namnet är Fresh Cherry. Och körsbär smakar det verkligen, men förutom körsbär så smakar det otroligt sött, inte ett spår av vanliga "gloss- smaken" utan sött som bara den, som godis ungefär.

Konsistensen är klibbig som de flesta andra gloss, kanske något tunn. Tuben är stor och har en rundad "tipp" som glosset kommer ut ur. Färgen är riktigt rosa och glosset är späckat med multiglitter som reflekterar olika färger.

Här är en, något suddig, swatch av glosset. Det har nog lite för mycket smak och glitter för min del, glittret tenderar att spridas runt munnen med tiden. Men rosa är det definitivt, och gillar man körsbär kan det här vara ett alternativ.

Jämförelse: Vld nr. 34 vs. Scratch Amethyst

precis som rubriken heter tänkte jag visa er en jämförelse mellan två lila lack som jag har använt på sistone. Varning för bild-spam!Här är de fotade med blixt, som ni ser är Amethyst från Scratch nails mörkare och kallare än Viva la Diva nr.34.Utan blixt i dagsljus, Amethyst är fortfarande mörkare men skillnaden är inte lika framträdande.Varmt ljus inomhus.Kallt dagsljus. Stor skillnad även här. Amethyst är helt enkelt kallare i nyansen och nr.34 tenderar att dra åt rosa då och då. Amethyst är klar vinnare i mina ögon, så läckert

Jämförelse av mascaraborstar

Tog en snabb bild på Ysl- mascaran och Max Factor- mascaran tillsammans så att ni ska få se den enorma skillnaden.Lite knepigt att få en bra bild, den ena borsten ville hela tiden glida närmare kameran än den andra, vilket ger fel proportioner men denna bild blev nog ganska bra. Ysl-borsten är långre och smalare, MF-borsten är kort och väldigt bred. Den senare är även av gummi, med små piggar medans Ysl är traditionell. Vilken som är bäst? Ni vet ju redan vad jag föredrar, men det är helt och hållet en smaksak.

Max Factor False lash effect

är den tredje mascaran jag har provat på sistone och denna är nog den sämsta av de tre. Den håller inte alls måttet för mig.Här är en bild på hylsan, ingen orgasm för ögat men den är väl okej. Mascaran har bra svärta men den fäller hemskt mycket. Förutom att det känns irriterande att ha mascaraflagor under ögat redan efter en eller två timmar så faller flagorna in i ögat och irriterar som bara den. Dessutom är borsten så stor att jag inte alls kommer åt fransarna närmast ögonvrån. Efter lite övning går det bättre men de här riktigt stora toabaorstarna är inte min favorit. Synd att den inte höll måttet, den verkade så lovande. Och kanske har det påverkat mitt omdöme lite grann också, jag väntade mig så mycket av den efter promobilderna.Här är den, "borstus giganticus".

NARS spaning

Om jag fick önska mig precis vad jag ville i present så skulle detta set stå högt upp på min lista

The Love Set ($73 Value)


NARS The Love Set, givetvis limited edition hos Sephora, vilket betyder att det blir himla knepigt att få tag på..

Setet innehåller några av deras bästsäljare, bla rouget Orgasm. Övrigt innehåll är Pillow talk lipgloss och Sex machine velvet matte lippencil. Förutom att innehållet ser gorgeous ut så är ju namnen rätt snitsiga de med!

Ysl Volume effet faux cils

är också en mascara jag har haft nöjet att prova på sistone. Egentligen köpte jag den till min kära mor, men hon lät mig prova den också och givetvis var jag nyfiken som få, jag har ju aldrig provat denna förut.Kolla bara på hylsan!!! Aah, lyx när den är som bäst. I alla fall i beautyväg. Den har tyngd, den är guldig, Ysl loggan finns där och den bara skriker glamour. Älskar den.Här är en bild på mina fransar med ett lager mascara. De blir lååånga, får lite volym och blir ordentligt svarta. En liten tendens till klumpar men det är nog mest ett handhavande fel. Den fäller inte mer än normalt och sitter där den ska en hel dag på jobbet. Mot kvällen kan man hitta någon liten flaga under ögat, men efter 10 timmar är det ganska okej för mig. En mystisk sak dock är att den är parfymerad, känns lite onödigt och irriterar lite grann, men resultatet blir så fint så det kan jag lätt leva med.

Imju - mine!

Titta vad som landade i lådan idag, lagom till helgen


Vill ha NU!

Ååååh, jag har spanat på contourpaletten från Coastalscents i en hel evighet men inte klickat hem den pga snålhet, men nu när jag såg en bild på den hos Bjooti blev jag ÄNNU mer övertygad, jag måste ha den. NU

Och yes, innan ni hetsar upp er över min ytliga över-konsumtion: I'm a material girl ;) 


Viva la Diva eyeliner BordeuxHär ser ni en tjusig eyeliner som kommer från Viva la Diva. Den här färgen är en härligt bordeaux-lila och den heter just nr.20 Bordeux. Nyansen passar perfekt till gröna eller blåa ögon. Jag har gröna ögon och den här pennan ger lite mer djup åt dem, den framhäver dem utan att vara för utmärkande. En av mina favorit skuggor är Dramatic från MUS och de här två passar som hand i handske. Jag brukar även använda den på egen hand med mascara som enda partner och det blir en snyggare vardagslook än med vanlig svart liner.
Pennan är sammetsmjuk och lätt att jobba med, den går lätt att öka på i intensitet och är lätt att sudda om man vill det. Hållbarheten är helt okej och dessutom har den lite metallicvibbar.

40:- kostar denna skönhet hos Pashion

Viva la Diva nr34

Här kommer en NOTD med ett lila lack från Viva la Diva som har det fantasifulla namnet nr.34.Här är en bild under lysrörens sken. Som ni ser är det en ganska ljus lila färg, med lite metallic-feeling.

       


Här ser ni två bilder till, en i kallt dagsljus och så en till under lysrör.En med blixt också. Här ser man att lacket drar mycket åt cerise i vissa ljus, då ser det mer cerise:t än lila ut. Men i vanligt ljus inomhus så ser det mer lila ut, lite som en kameleont.

Lacket är ganska tunnt i konsistens och det ni ser är hela tre lager + baslack, ändå täcker det inte helt. Det är fint, men det är inte värt allt jobb i mina ögon. Färgen är inte helt rätt för mig heller, då är Scratch Amethyst mer i min smak.

Nya lack

Skaffade förresten två lack till på Gran Canaria. En dag var vi i ett stort shoppingcenter i flera våningar och i källaren var det lite mer stökigt och basar-aktigt än på övriga plan. I en liten liten butik som en thailändska hade hittade jag en låda med lack från Carlo di Roma och där låg alltså dessa två.De ha ringa namn men kommer alltså från Carlo di Roma, som är ett märke som jag sldrig tidigare har hört talas om. Tror att jag gav ca 10-15 kronor för dem, inte illa. Speciellt det mörka känns lockande!


Mumsigt för kroppen

Jag har en liten faiblesse för söta, mumsiga dofter i duschgel och lotion. Inte så där kväljande söta som billiga parfymer kan vara, utan så där underbart mumsigt bakverks-aktigt. Här är två olika set som tilltalar mig lite extra just nu:

A Diet You Can Live With


Bild lånad härifrån.


Det här är ett set med tre flaskor från Philosophy, varje flaska kan användas som duschgel, schampo eller badskum och få dina tanakar att vandra till härliga bakverk och kök fyllda med läskande dofter och syner. De tre flaskorna innehåller väldoft i form av: Pink frosted layer cake, Creme bruleé och Classic fudge cake.Chocolate Cupcake Collection


Bild lånad härifrån.


Okej, det här är inget set, men en kollektion och självklart vill jag ha hela så då blir det ju ett set  ;)

Dylans Candy Bar Chocolate Cupcake Collection innehåller shower gel, candy butter cream, ice cream sugar scrub och body smoothie lotion.

Pret-tys bloggtema v.8

Bloggtemat på Pret-ty denna vecka är: hårborttagning - bu eller bä? värför?

För mig är hårborttagning självklart, det är fräscht och mer estetiskt tilltalande i mina ögon. Här kan man skriva om samhällets värderingar osv, men det är en debatt som jag inte tänker kasta mig in i, det här är min åsikt helt enkelt. Ben och armhålor är självklart av hygieniska skäl. När det gäller ögonbrynen så föredrar jag helt klart ansade, men med måtta.

Jag gillar inte att ha mina bryn supersmala/rakade utan låter de gärna vara lite mer naturliga utan att vara vildvuxna. Kontrollerat men inte maniskt plockat är min paroll här. Men det här är ju bara min åsikt och det som i mitt tycke passar mina ansiktsdrag bäst, på andra kan det vara superfint med smalare/bredare bryn, man måste prova sig fram. Förut hade jag riktigt supersmala bryn, ett tag tog jag bort dem helt och målade dit dem men jag tröttnade på den looken och nu är det alltså lagom som gäller. En sak som inte är fint alls är om man plocar brynen men slarvar och låter en utväxt komma fram, det kan verkligen förstöra en i övrigt perfekt make.

Jag har även testat threading, kolla in inlägget här!

Viva la Diva Rich Lash

En sak som jag helt har glömt bort att skriva om är Viva la Divas Rich Lash mascara som jag fick från Pashion innan jul. Nu har jag verkligen haft en lång testperiod och jag måste säga att jag gillar den. Såg förresten på en promo bild hos Bjooti att mascaran verkar ingå i kollektionen Tropical Temptation också.Den här mascaran ingick alltså i Viva la Divas Northern light kollektion och den ser verkligen nordlig ut. De små, små strass stenarna på toppen av hylsan ser nästan ut som isbitar och själva hylsan är i en matt silver färg som ser frostig och härlig ut.

Men innehållet då?En liten bild på fransarna med ett lager mascara (enbart på de övre fransarna). Jag brukar vanligtvis använda mascaror som ger volym, och visst förlänger de lite grann också men inte som den här mascaran. Fransarna ser verkligen längre ut och det är ganska enkelt att hålla dem separerade, volymen kan man inte skryta med men är det längd man är ute efter så är det här ett ypperligt alternativ, speciellt om man har lite skral kassa för den här mascaran är inte dyr. Jag kommer inte ihåg något exakt pris just nu och jag hittar den varken på Pashions eller VlD's hemsida, men det rör sig nog inte om speciellt mycket mer än en hundring.

Förresten tycker jag att den luktar lite som kråkbär. Ni vet de där bären som nästan ser ut som blåbär men inte alls smakar lika gott och är mörkare? De har barrigare planta jämfört med blåbär. Lite järn-aktigt så där luktar det. Skumt, men inte alls så mycket att det stör. En kul detalj bara, även om jag inte direkt tror att det är något VlD haft i åtanke.

Jag har inte märkt av att mascaran smular eller fäller, och den har utmärkt svärta. lite tunn i konsistensen kanske men det är väl mest en vanesak. Så, over all: en bra mascara för ett lågt pris! Värd att prova

Hårlaser?

Såg att Eleven nu säljer en hårlaser.

Spencer Forrest X5 Hair Laser


Den här lilla manicken ska hjälpa mot håravfall och är en Low Level Laser Treatment och så här skriver Eleven om den:

"En hårlaser används i första hand för att öka blodtillförseln och skapa fotokemiska reaktioner vilket skapar goda förutsättningar för att håravfallet skall avstanna och att man skall få en återväxt."

Om det fungerar är det ju great, jag kan inte ta reda på det dock, än så länge sitter mitt tjocka svall kvar på skallen, men jag är ändå fascinerad av den här manicken. Jag vet, håravfall är inte speciellt coolt, tvärtom kämpar många av oss (framförallt män) mot detta, ändå tycker jag att den är just det; cool. Kanske är det namnet, vem vet. 

 En egen hårlaser. Hemma. Say what?

Make My Monday v.8

Idag hakar jag på Bjootis Make my monday, och denna gång är frågan: Vilken produkt är den viktigaste i din sminkväska/sminksamling?

Hm... bara en? Knepigt, är en riktigt rouge-fantast men om jag bara får använda en enda produkt resten av livet blir det mascara. Ett omedelbart lyft för ansitket och definition som är svår att slå med bara en enda produkt. Det finns många bra, en del utmärkta och så ett fåtal fantastiska. Jag vill ha mycket volym och en mascara som håller hela dagen, och den bästa jag har provat hittills är helt klart Lancômes Hypnose. I love it!


LANCOME HYPNOSE MASCARA BLACK
Bild lånad härifrån.

EOTD

Här har det varit tyst i några dagar, jag drog till finska fjällen (eller okej, en stor finsk skidort) med ett härligt gäng och levde loppan över helgen. Provade publicera ett inlägg ca fyra gånger på torsdag men jag ledsnade när bilderna aldrig ville komma med..ibland är blogg.se himla dåligt.

 Här kommer ia alla fall en gammal eotd från några veckor tillbaka


   Skuggor: en ljus skugga från min STILA palett, MUS Dramatic, MUS Muffin
Highlighter: NARS Copacabana
Liner: Lancome le crayon kohl
Mascara: Clinique High Impact
Ögonbryn: penna från H&M

ÄNNU mera lack!

Glömde helt bort OPI's Valentine Collection, Valen-time for love. Här finns det flera lack som skapar ha-begär! Hoppas verkligen att H2T tar in dem, då blir det en beställning direkt. Spana in dem här!
Bild lånad härifrån


Cherry much in love, I pink I love you och Valen-time for for love ser riktigt läckra ut, me like! När man ändå är i farten kan man ju ta Be mine och Heart to resist också ;)

Apropå lack...

...så visar P'ssion bilder på senaste OPI Brights kollektionen, den här gången heter den OPI Brights Bright Pair.Se hela bildenHittar inga andra bilder på nätet efter en snabb googling, men kika in hos henne så ser ni bilder på alla lacken. Spontant känner jag mig inte supersugen på något av dem, kanske det orange/röda On tha same paige som ser ganska läckert ut, men det är svårt att se exakt hur knalligt det är irl. Swtches lär väl dyka upp på nätet så småningom, återkommer då!logo lånad härifrån


Lackigt

Nu börjar en del av de nya nagellackskollektionerna trilla in hos Head2Toe, hittills finns Misa spring/summer, Essie spring och två nya kollektioner från Color Club.

Vi kikar lite närmare på delar av dem, låt oss börja med Misa Living on the fast lane. Klicka på länken om ni vill se hela kollektionen. Bilderna ser lite mörka ut, som vanligt är det lite variernade kvalitet på Head2Toes produktbilder, så spana gärna in swatches hos supersnabba Scrangie också. Letar ni efter lackswatches är det stor chans att ni hittar det ni söker hos henne.Här är min favorit Dirty, Sexy Money och den sålde slut ganska omgående. Den är någon sorts konstig kombination av blått och grönt. Det här är en sån där färg som jag vill ha för att den ser så himla cool ut på bild, men jag vet att jag inte skulle använda den speciellt flitigt irl, mina tassar kan inte riktigt bära upp såna här lack, ändå suktar jag efter just detta lack.
men även On the edge och Push upon it ser lockande ut, speceillt Push upon it ser riktigt fint ut!

         
Och så över till Color Club, först ut är Catwalk Queen collection som är den första av Color Clubs två spring collections. Samma procedur som ovan; hela kollektionen = länken, swatches hos Scrangie.
Catwalk Queen är helt överlagsen i denna kollektion. På just den här bilden ser det svart ut, men kollar ni på swatches så ser ni att de är en fantastisk djupt lila färg. Åh! 
 
Det som intresserar mig näst mest är faktiskt denna:Loosen up, cuticle softener and remover.

Nästa på tur är Color Club Femme fatale som alltså är del två av CC's vårkollektioner. Swatches hittar ni här.
Worth the risque är helt outstanding i den här kollektionen, kolla in swatches så föstår ni!


Sist ut har vi Essie. Swatches hittar ni här igen.


       


Status symbol och Flawless blev direkt favoriterna här. Me like! Ja, de är rosa, ja det finns tonvis av rosa lack, men jag gillar dem ändå. Speciellt Status symbol, måste kanske klicka hem det.. men avvaktar tills ChG och OPI's kollektioner också ramlar in hos H2T, hoppas det blir snart!


Glossigt

snubblade över en hög med lockande gloss från Clarins hos Eleven. De finns i massor av nyanser; från ljusaste pastellrosa till mörkt lila, chockrosa och mumsig choklad. Två nyanser av korall också; en ljusare och en mera röd med glitter, speciellt den rosa lockar så här när man drömmer om sommaren. Korall är så himla snyggt om man har lite bränna


 Clarins Colour Quench Lip Balm
Clarins Color Quench Lip Balms 155:- hos Eleven som sagt
Daglig hudvård

Tänkte visa er vilka produkter jag använder dagligen och som har hjälpt min hy hemskt mycket det senaste året. Träffade en tjej på jobbet för ungefär ett år sedan, och såg hur hjälpt hon blivit av Dermalogica och vad produkterna gjort för hennes hy. Jag har alltid haft dålig hy och har provat på allt mellan himmel och jord; billiga produkter, dyra märken, naturlig hudvård, starka produkter, receptbelagda salvor.... ja, ALLT! Så jag var inte sen att vilja prova Dermalogica när jag såg hur fin tjejen på jobbets hy blivit. Sagt och gjort, jag gick på en face mapping, köpte på mig ett trial kit med produkter, gjorde min första micro-peeling och föll handlöst. Här nedan kommer produkterna jag använder dagligen, i ordningen jag använder dem.

Här ser ni pre-cleanse som appliceras på torr hy; sedan fuktar jag fingrarna ordentligt och masserar upp ett lödder på huden, sist sköljer jag bort den vilket går förvånansvärt lätt med tanke på att det faktiskt är en olja. Pre-cleanse luktar svagt men fräscht av citrus och löser upp fett så att rengöringen jag använder efteråt fungerar bättre. Känns lyxig!


   

Här är rengöringen jag använder, special cleansing gel. Otroligt dryg! Luktar ingenting och löddrar inte speciellt mycket heller, men känns fräsch på huden och lämnar den ren. Konstigt nog känns huden lugnare efter användning av denna, även utan fuktcremé efteråt. Speciellt den här produkten blev en riktig aha-upplevelse för mig.


    
Här är ansiktsvattnet jag använder, multi active toner. Kommer i pumpflaska som är fruktansvärt smidigt och gör proceduren lite snabbare. Ger skön återfuktning och svalka till huden. Passar utmärkt att spraya i ansiktet under dagen om hyn känns torr eller trött, förstör inte make-up.


     

Sista steget är återfuktning i form av fukt cremé och jag använder active moist. Åh, den här är så härlig! Dryg, lätt i konsistensen, går in i huden på ett litet kick, återfuktar ordentligt och lämnar hyn mjuk och fin.


Förutom dessa produkter använder jag en del andra produkter som masker och peeling, men det gör jag inte dagligen. Och så går jag ju på micro - peeling då och då också, mer sällan än ofta nu för tiden. Men mer om detta i ett annat inlägg en annan gång.


Bed Head MasterpieceDen här hårsprayen kommer från Bed Head, heter Masterpiece och är riktigt bra. Den ger lagom med stadga, fungerar bra för både uppsättningar, lockar och rakt hår. Dessutom ger den lite glans också. Och luktar ljuvligt. Har märkt att när jag råkar ha någon på besök och hon/han vill låna hårspray så är det denna flaska som efterfrågas, och jag har några att välja mellan.. Speciellt de som provat denna innan vill använda den igen. Den är helt enkelt toppen! Köp, köp!

Pret-ty tema v.6

Den här veckans bloggtema på Pret-ty är: Hur råder vi bot på torr vinterhud? Det här temat har jag redan skrivit om, i november. Så kolla in det här inlägget!

Jill Stuart comsetics

är ett märke som jag inte hört speciellt mycket om, snubblade över en produktbild någonstans och blev nyfiken och googlade på namnet. Och vet ni vad jag hittade? En skatt av rosa, diamantprydda prinsessiga produkter! Så himla flickigt flickiga och so cute! Det finns en hel del som jag hade velat prova..ja,nästan allt på hemsidan faktiskt, här får ni ett smakprov på bilder att dregla över.

JILL STUART eye color 22 colors

Formpressad skugga, fin!

JILL STUART lipstick

Läppstift med diamantknopp

JILL STUART  pressed powder   20g 3 shades
Puder med vackert mönster på dosan

JILL STUART nail lacquer N

Iiih, nagellack! Kolla flaskan, vem vill inte ha detta?! Finns det i en mörk, vampy färg är jag såld direkt, det skulle bli en härlig kontrast mellan vampy och det flickiga.


Och så de två mest utmärkande produkterna enligt mig: 

Jill by JILL STUART eau de toilette    JILL STUART hand mirror

pråliga, överdådiga, blingiga, lite too much men jag kan inte låta bli; jag älskar dem! De ser verkligen ut att höra hemma på en sago-prinsessas nattduksbord.


Alla bilder är lånade härifrån!

Sterisol

På sista tiden har jag hört många nämna Sterisol och deras produkter som finns både på Apoteket och hos Eleven.se. En del säger att de luktar så gott och känns lite lyxigare och mer "professionella" jämfört med andra schampon i samma prisklass, rätt lustigt tycker jag med tanke på att jag ser en sån här på jobbet varje dagInte så lyxig va? Men själva innehållet då? Tja, det luktar väl okej. Ingen fantastisk väldoft som jag själv skulle investera i, men helt okej för att vara en enorm behållare på jobbet, det brukar ju inte hänga lyx-grejer där precis. Utan konserveringsmedel är det också. Efter att ha duschat med denna blir jag ren, men väldigt torr så den passar nog inte min hudtyp. Men det är många som är nöjda med den också, så det är nog en godkänd produkt det här.

 


Oh, nej! Nästan slut

Sist jag var på jobbet kollade jag in utbudet av gunk i mitt skåp och upptäckte detta:
Nästan slut i mina favoritburkar!!

Det är ett body butter från TBS i favoriten Papaya, fixar den torraste huden av dem alla. Och så är det min super-inpackning från Respons. Klarar mig inte utan dessa två på jobbet. Nå väl, får shoppa nya. Inpackningen är ju lätt att få tag på, men body butter blir svårare. Är 60 mil till närmaste TBS, men ska se om en kompis kan agera "langare" så löser det sig!


BeautysticksUsch vad tråkigt ljus det är på alla bilder den här årstiden. Ser så dassigt och deppigt ut. I alla fall, på bilden ser ni en förpackning beautysticks. Jag köpte dem för ungefär ett år sedan och har väl provat dem några gånger.Ser ni formen? De är något platta och bredare i mitten av varje sticka så att man ska kunna få bättre grepp om dem. Ena änden är något bredare än dena andra också, så att man kan välja lämplig ände till olika stora pormaskar, områden på huden eller bara det som känns bäst.

Själva tanken med dessa är att man ska ha dem till att klämma pormaskar i stället för att använda fingrarna som kan innehålla bakterier och göra skada för huden. I varje ända finns det en liten svavel-beläggning som ska vara ren och som jag förstått det verka något bakteriedödande och ge bättre grepp om huden.

Man ska alltså ta de två stickorna, palcera dem på varsin sida om en pormask och klämma åt tills poren i fråga är tömd.Idén i sig är ju bra, men jag gillar inte dessa alls. De glider bara omrking på huden, man får inget bra grepp med dem. Och de fungerar lika bra som änden på en pensel el. liknande. Dessutom blir det rätt dyrt om man använder dem som det är tänkt, de är engångs-sticks. Jag tvättade dock mina med sprit och använde dem flera gånger. Tror jag gav 25:- för dem och det var ju kul att prova men det blir inga fler av dessa.
RSS 2.0