100% Pure smink hos Eleven

Såg hos bästa Bjooti att Eleven nu tagit in smink från 100% Pure. Sedan tidgare finns deras produkter för bad & dusch, hudvård och lite annat hos Eleven, jag har spanat in dessa tidigare och det finns en del som känns lockande, tex deras body scrub med organic blueberry, och lanseringen av 100% Pure's smink gör knappast mitt sug efter produkter från märket mindre. Priserna är helt okej, inte budget men inte ruinerande dyrt heller, en del produkter är faktiskt rätt billiga (tex deras lip & cheek tints för 129 pix).

Här är ett urval av sminket från 100% Pure, samtliga är sådant som gärna får placera sig hemma i min byrå, any day.



100% Pure Fruit Pigmented Lip & Cheek Tints

Lip & Cheek Tint, här i färgerna Cranberry Glow, Shimmery Cocoa Berry och Pink Grapefruit Glow.
Cranberry Glow, Pink Grapefruit Glow och Peach Glow är de färger som lockar mest.


100% Pure Fruit Pigmented Lip Glosses

Pigmented glosses, finns i åtta färger, jag vill ha...en av varje.
Innehåller vårdande E-vitamin som ska återfukta på djupet, åhh..



Så här skriver Eleven om sminket från 100% Pure:

"Ett verkligt genombrott inom kosmetik! Detta är den första serien av kosmetika som är framtagen med antioxidant-rikt pigment från frukter och grönsaker. Andra märken framställer normalt sin kosmetika med syntetiska färger eller mineraler, men endast 100% Pure är tillverkad av frukt och grönsakspigment! Alla härliga antioxidanter och vitaminer i frukt finns i den faktiska färgen, så du applicerar all hälsosam näring från frukter direkt på din hud med 100% Pure Fruit Pigmented Cosmetics!"

Produkter som är naturliga och vänliga mot både hy och natur känns helt rätt i tiden nu, och givetvis blir man lite extra nyfiken på produkter som bara innehåller pigment från frukt & grönt. Att produkterna inte heller är testade på djur är också ett stort plus för mig.



Alla bilder är tagna från www.eleven.se



Era kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0