Rosa oktober

Nu har vi ju redan hunnit en bit in i oktober, månaden när vi ska sätta fokus på bröstcancer. Bröstcancer blir allt vanligare, och självklart ska vi vara med och stödja Cancerfonden i deras kamp mot den. Det finns en hel del beautyprods att välja på där delar av förtjänsten går till forskning kring bröstcancer. Vi shoppar ju ändå beauty varje månad, så varför inte förena nytta med nöje?


Estée Lauder är kända för sin Pink Ribbon Collection, som kommer med nya produkter varje år. Kampanjen frontas av Elizabeth Hurley och här ser ni ett set med tre rosa gloss. De säljs alltså i ett set om tre, går loss på ca 240 kronor i Sverige eller ca 19 dollar i USA.








Mavala har en kolletion med tre minilack i färgerna Riga, Wichita och Rose, där fyra kronor från varje såld flaska går till Cancerfonden.




Även Essie har ett lack som stöder kvinnor som drabbats av bröstcancer genom The Libby Ross Foundation. Lacket heter Pink Ribbon och finns bla hos Eleven


Essie Nail Polish Pink Ribbon



Smashbox drar sitt strå till stacken med Pink Power eye & lip kit, som består av två paletter som innehåller tre ögonskuggor och tre gloss. Kitet med de två paletterna kostar 46dollar, och delar av vinsten går till Young Survival Coalition.

PINK POWER EYE & LIP KIT



Sist ut i det här inlägget hittar vi Försvarets Hudsalva. En bra produkt, billig och fungerar utmärkt på läpparna. I oktober finns de i en rosa specialutgåva, där två kronor från varje sålt cerat går till Cancerfonden. Alla har vi ett apotek nära oss, Försvarets Hudsalva är inte dyr och nu när hösten gör intåg behövs det återfuktning till läpparna, så kika en gång extra på den här produkten.




Era kommentarer
Postat av: http://recenseramera.blogg.se/

Mhm. Funderar på att köpa ett rosa Mavala lack. :)

2008-10-15 @ 15:10:36
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Ida

Recenseramera: Ja, de är ju praktiska när de är i så små flaskor också :)

2008-10-17 @ 23:48:47
URL: http://lovelythings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0