Super borsten!

Här ser ni den, den bästa borsten jag har just nu.
Jag köpte den snorbilligt på The Body Shop i Umeå sist jag var där. Jag fick den tom gratis eftersom att jag köpte tre produkter samtidigt som jag gick med i deras kundklubb, och då får man den tredje varan gratis. Jag var där på en make- up rådgivning och då använde MUAn den här borsten, jag sa direkt att den måste jag ha. Borsten har utgått ur deras sortiment, men som tur var hade de kvar en på lagret som hon letade fram åt mig. Jag vet inte riktigt vilken slags hår den är gjord av, jag tror i alla fall inte att det är syntet. Borsten är mjuk och len, men ändå är stråna ganska fasta, de böjer inte och spretar åt alla håll och kanter. Stråna sitter tätt, tätt, och det gör att man lätt plockar upp mycket rouge/puder/bronzer med denna, vilket naturligtvis ger ett finare resultat. Det är bra stuns i borsten också, ja den är helt enkelt underbar.        


Man kan använda den här borsten för att applicera rouge; det gör man lättast genom att greppa den precis vart stråna börjar och klämma åt lite grann så att den blir formad som på bilderna. Man behöver inte klämma speciellt hårt alls, den vill lätt forma sig så här och jag tycker att det är superbra, rouget blir helt lovely om man applicerar det med borsten när den ser ut så här.

                 
Så här ser borsten ut i vanliga fall, om man inte klämmer på den. När den ser ut så här så fungerar den utmärkt att applicera puder eller bronzer med. Givetvis kan man ju använda den så här till rouge också, det är ju en smaksak.

Era kommentarer
Postat av: Lisa

Jag är ganska säker på att det är syntet, eftersom bodyshop inte använder saker som är testade på djur och än mindre skulle jag tro att de använder djurhår i penslar... Det är vad jag har hört i alla fall.Jag har deras nya kabuki och den är HELT underbar, tycker mycket bättre om den än id:s. Inte lika stickig och ger snyggt resultat.

2008-10-23 @ 22:07:11
Postat av: Ida

Lisa: det är sant, vad dum jag är. haha, blev så exalterad så jag tänkte inte ens på det. Men den är otroligt mjuk i alla fall, har aldrig känt på en så här mjuk syntetborste. Måste känna på den där kabukin när jag får tillfälle :)

2008-10-24 @ 19:39:09
URL: http://lovelythings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0